06 - 21857036 info@fuelyourtalent.com

Over FUEL YOUR TALENT

Mijn naam is Marieke van der Spek en in 2018 ben ik met Fuel Your Talent gestart. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als HR Business Partner opgedaan binnen een aantal grote internationale bedrijven zoals Cirque du Soleil, Yves Rocher, Danone en adidas group. Mijn focus lag voornamelijk in het optimaliseren van de organisatiestructuur, het opzetten van 'high performing' teams en het ondersteunen van leiders en medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Begin 2020 ben ik gaan leren over het werken met psychedelica oftewel plant medicijn. Echt een bijzondere en magische aanvulling op mijn tool kit, vooral omdat dit bijzonder goed werkt in combinatie met coaching.


Ik krijg de meeste energie van het ondersteunen van mensen bij het (her) ontdekken van hun talenten of kwaliteiten en deze optimaal te gebruiken. Volgens mij is iedereen daar uiteindelijk naar op zoek en ik help daarbij. Mijn missie is dan ook:

het ondersteunen en begeleiden van mensen om hun talenten en kwaliteiten optimaal te benutten om zo een gelukkig en fijn leven te creëren.

Ik doe dit niet altijd alleen maar met mensen die deze missie delen en waar ik een bijzondere klik mee heb, om zo meer mensen te kunnen bereiken en inspireren.