06 - 21857036 info@fuelyourtalent.com

Microdosing maand programma

Dit programma is een combinatie van coaching met microdosing. Zou je graag meer voldoening uit je leven willen halen maar het lukt je steeds niet om de verandering vast te houden? En sta je open om te ontdekken wat psychedelica, op een comfortabele manier, voor jou zou kunnen doen? Dan is dit misschien iets voor jou. Je werkt gedurende een maand met een kleine dosering met mijn begeleiding aan jouw doelen. Het programma heb ik zo opgebouwd dat het structuur biedt en je op een comfortabele manier laat werken aan die verandering die je zo graag wilt. Samen kijken we wat bij jou past zodat deze maand echt iets voor jou wordt. Een combinatie van quality time, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid en verandering waar je positieve energie van krijgt.

wat doet het?

Microdosing kan een positief effect hebben op het loslaten van belemmerende overtuigingen, het aanleren van gezonde gewoontes, versterken van zelfvertrouwen, verhogen van empathisch vermogen, flow / productiviteit, creativiteit, energie, focus, het creëren van een ochtendroutine.

Ik wil wel benadrukken dat de psychedelica de dingen niet voor je oplost. Dit moet je uiteindelijk zelf doen en ik begeleid je hierbij. De psychedelica kan zorgen voor het juiste gevoel van tolerantie en acceptatie om jezelf te helpen. Microdosing geeft met kleine lichtpuntjes inzicht in hoe je veranderingen in je leven kunt aanbrengen die aansluiten bij wie je diep van binnen bent.

Hoe werkt het?

Simpel gezegd, neem je gedurende een maand 2 x per week, volgens een vast schema een hele kleine dosis psilocybine in. Dit is de werkbare stof in magic truffels, ook wel psychedelica of plantmedicijn genoemd. De dosering is op jou persoonlijk afgestemd zodat je gewoon kunt functioneren en geen hallucinaties krijgt. Vooraf ondersteun ik je bij het helder krijgen van jouw doelen en het opzetten van een fijne structuur voor deze maand. Tijdens deze maand werk je aan jezelf maar zorg je ook heel goed voor jezelf. Wat heel goed werkt is het creëren van een ochtendroutine met bijv. meditatie, beweging, journaling. Verder gebruik je dagelijks het werkboek om vast te houden aan je gestelde doelen en om de voortgang bij te houden.

In de microdosing maand begeleid ik je middels online coachgesprekken afhankelijk van het programma dat je kiest. Is microdosing nieuw voor je? Dan adviseer ik je om voor het 'All in programma' te kiezen. Op die manier kun je kennis maken met hoe coaching in combinatie met psychedelica voor jou kan werken.

All in progamma

Voor de eerste maand


  • Intake gesprek (1u online) - doelen, structuur en dosering bepalen
  • Coachingsgeprek (a1u online) in week 2 en 4
  • Persoonlijke microdosering voor 1 maand
  • Werkboek All in programma

r

€450,- incl btw


medium programma

Mogelijk vanaf maand 2


  • Start gesprek (1u online) - nieuwe doelen bepalen
  • Coachingsgesprek (1u online) in week 2
  • Persoonlijke microdosering voor 1 maand
  • 6 minuten dagboek

r

€300,- incl btw


light programma

Mogelijk vanaf maand 3


  • Start gesprek (1u online) - nieuwe doelen bepalen
  • Persoonlijke microdosering voor 1 maand

r

r

€150,- incl btw