06 - 21857036 info@fuelyourtalent.com

ervaringen

Noor - sessie met plant medicijn

Als je nieuwsgierig bent naar de ervaring en klaar bent om op innerlijke reis te gaan zijn Marieke en Eric zonder twijfel de juiste begeleiders. Hun persoonlijke interesse en kennis zorgt voor een betrouwbare, fijne en veilige (en smakelijke!) fundering. Daarbovenop zorgt hun ontzettend welkome, warme, liefdevolle en gastvrije energie voor een gevoel van bedding. Je bent in goede handen. Ze hebben een sterke individuele aandacht en doen alles om ervoor te zorgen dat je los kunt laten en een waardevolle ervaring hebt. Dit wordt versterkt door de ligging van de boerderij, de faciliteiten, de kleine details, het gevoel van vrijheid die er heerst, de zorg en aandacht in bereiding van het eten en de afspeellijst en de luisterende oren van Marieke en Eric. Het is een natuurlijke en spirituele manier om in dieper contact te komen met jezelf. Elke keer is weer anders, elke keer een andere manier van ontdekking en heling. Voor mij zeker een terugkerend ritueel dat ik iedereen van harte aan kan raden!


Jenny - sessie met plant medicijn

Daar ging ik dan, naar die prachtige plek aan de Lek. Door de voelbare warmte, gastvrijheid en lieve begeleiding kon ik vrij en veilig mijn reis naar binnen maken. Ik was iemand die er soms sterk van overtuigd was dat die veelbesproken 'bewustwording en je heel gaan voelen' stiekem en verdrietig genoeg misschien niet voor mij was weggelegd. En wat bleek....Met een lekkere playlist waarin je meegenomen wil worden en de fijne, relaxte begeleiding tijdens de sessie, werd dit zonder twijfel de meest waardevolle ervaring tot nu toe in mijn leven.


Daniel - coaching

Ik kwam in contact met Marieke toen ik al niet lekker in mijn vel zat bij mijn vorige werkgever. Maar nadat ik de moeilijke beslissing had genomen om na 17,5 jaar definitief op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging ging ik pas echt in zee met Marieke van Fuel your Talent. Ze ging heel structureel te werk en ze geeft je ook meteen het vertrouwen dat je echt gaat vinden wat je wilt. Ik heb het als erg fijn ervaren om er niet alleen voor te staan en dat Marieke het positieve in je naar boven haalt. De sessies met Marieke waren dan ook vaak eyeopeners en zeer goede evaluatie momenten. Ook voor de voorbereiding op sollicitatie gesprekken ondersteunt ze je met handige tips & tricks. Ik heb dan ook uiteindelijk gevonden wat ik wilde en ben naast trots op mezelf ook dankbaar naar Marieke. Ik kan Fuel your Talent dan ook zeker bij iedereen aanraden die ondersteuning of begeleiding kan gebruiken bij het zoeken naar een nieuwe werk uitdaging of naar zijn eigen talenten.


Jos - coaching

Ik ben met Marieke aan de slag gegaan omdat ik ondersteuning nodig had bij het vinden van manieren om meer energie te krijgen van dagelijkse activiteiten op het werk en privé, maar ook om meer zelfvertrouwen te krijgen. De coachingsessies hebben me geholpen om een beter beeld te krijgen van de volgende stappen in mijn carrière door me te concentreren op mijn sterke punten en op wat mij echt drijft als persoon. Sinds de coachingsessies ben ik meerdere keren uit mijn comfortzone gestapt in mijn zoektocht naar een meer energieke en evenwichtige werkomgeving. Ik weet beter wat ik wil en hoe ik daar kan komen. Marieke begeleidde mij in de goede richting. Niet door mij de antwoorden te geven, maar door de juiste vragen te stellen.


Anastasia - coaching

De coachingervaring met Fuel Your Talent was zonder twijfel de meest beangstigende, meest unieke, meest lonende en beste zelfontdekkingsreis die ik heb gemaakt! Marieke's coaching opende een hele Pandora Box. Met Marieke's stapsgewijze aanpak, praktische tips en tools, heeft ze me geholpen mezelf te vinden, misschien wel voor het eerst in mijn leven. Ik beveel Marieke's coaching ten zeerste aan iedereen die klaar is om het leven en de daarbijhorende uitdagingen het hoofd te bieden, aan iedereen die bereid is om aan zichzelf te werken en hun ware zelf te ontdekken. Ik hoop oprecht dat je van het begin tot het einde geniet van de reis, het zal zeker de moeite waard zijn!