06 - 21857036 info@fuelyourtalent.com


Individuele Coaching

We zullen beginnen met het duidelijk krijgen wat jouw doel, doelstellingen en vragen zijn. Mijn coaching zal jou ondersteunen om zo het beste uit jouw leven te krijgen en hier optimaal van te kunnen genieten. Ik zal je uitdagen om eerlijk naar jezelf te zijn, je confronteren met waar je vast zit en je ondersteunen bij jouw uitdagingen. Uiteindelijk zit hier een actieplan aan vast zodat er niet alleen gepraat wordt maar door jou ook daadwerkelijk stappen worden gemaakt naar jouw uiteindelijke doel.
Ik gebruik hierbij de coachingsmethode van Co-active coaching welke is gebaseerd op positieve psychologie en is ontwikkeld door het gerenomeerde internationale instituut CTI.


Team ontwikkelings Training

Als een team goed werkt kan het fantastische resultaten behalen en de teamleden voelen zich dan ook fantastisch. We weten allemaal dat dit niet vanzelf gaat. Alle teamleden hebben hun eigen persoonlijkheid, hun sterke en minder sterke kanten. Wij brengen het team samen in een andere omgeving, weg van de sleur van alledag, en geven het team inzichten in hun eigen gedrag en het gedrag van de teamleden. Wij werken met het team in het uitproberen en leren van nieuwe dingen, werken aan een actueel probleem of uitdaging binnen het team en brengen het geleerde in de praktijk. Het lijkt op het voorbereiden van de wedstrijd, nieuwe manieren uitproberen door middel van trainingen en oefenwedstrijden, evalueren, verbeteringen aanbrengen en uiteindelijk het spelen van de wedstrijd met een zo goed mogelijke score.